A little bit of silver ... - rimpelrokjes part I

 
Rimpelrokjes, ze zijn alomtegenwoordig in blogland. Je kan er niet om heen. Nochtans is het iets wat in huize bout de chou nog niet eerder gemaakt werd. Tot ik enkele weken geleden bedacht dat het wel de ideale én leuke manier is om aan restjesverwerking te doen. Want we hebben ze allemaal wel liggen: die laatste halve meter die we sparen voor 'een ander projectje' maar dan achteraan de kast stof ligt te vergaren. 
 
Ik raapte ze allemaal bij één, bestelde wat meters leuke elastiek en sneed volop rechthoeken uit mijn collectie restjes. Gisteren werd er een eerste duo gemaakt. Een duo op zilveren glitterelastiek.
 
 
Het eerste rokje, eentje met kraanvogels, werd geknipt uit een restje dat we erfden uit de stoffenkast van tante Nele. Het tweede rokje werd geboren uit de restjes van dit projectje. Ik maakte ze, Tiny-gewijs, lekker kort want niets heerlijker dan blote kinderknietjes én slipjes die net niet (of soms net wel zoals hier) onder de rokjes uit komen piepen.
 
Vandaag was het ideaal rokjesweer dus konden ze meteen uitgetest worden.
 
 
 
 
 
Decor van de fotoshoot vandaag, was de tuin van oma. Het lange tuinpad deed ons herinneren aan een catwalk waar Oona tot een echt foto-model ontpopte.
 
 
 
 
Een heerlijke dag beleefden we. Verlengde weekends met prachtig weer: ik bestel er dit jaar graag nog een paar ...
 
 
 
... Het liefste met een ijsje erbij. Geniet er nog van allemaal!!!
 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts