Er is er één jarig, hoera hoera !!! *Give-away-time*


Vier jaar geleden zette ik mijn eerste stapjes in blogland. Vanuit het verre Burkina Faso was het voor mij in eerste instantie een manier om mijn naaiseltjes makkelijk te tonen aan vrienden en familie. Later werd het een boost voor mijn inspiratie en belangrijker nog een tastbare link met België. Nu wij terug in België wonen, ga ik er met plezier mee door. Want wat is nu leuker dan een online 'dagboek' van je 'creaties' inclusief al het mooie commentaar zo nu en dan  :-)


Vier jaar verder en heel wat mooie momenten, jurkjes, rokjes, bloesjes en broekjes later: dat moet gevierd worden. Tijd om cadeautjes uit te delen. Ja, cadeautjeS want ik mag twee mensen gelukkig maken eentje hier en eentje op mijn instagram-account. Doorklikken dus, zou ik zo zeggen ;-)


 

Wat valt er te winnen? 1. Eén meter Planet Kuinkuu Yellow SWEATER van Kiwi Fabrics. Een zalige tricot die elke hippe jongster in zijn kast moet hebben. Ik ga er binnenkort alvast mee aan de slag voor Oona :-)

 2. Een cadeaubon van 25 euro van Bellelien. Vrij te gebruiken voor stofjes, fournituren, naaiboeken, ... . Ik weet zeker dat je nu al stiekem weet wat er mee te doen :-D

 3. Een gratis e-patroon van Compagnie M. Hoeft zeker en vast geen introductie meer. Neem zeker ook eens een kijkje naar Marte's recente breipatronen, want eerlijk: ze zien er fantastisch uit!


Wat moet je doen om te winnen?


Heel eenvoudig: Laat een bericht achter onder deze blogpost waarin je me laat weten wat je petiteboutdechou nog graag eens zou zien naaien de komende vier jaar!


Mijn blog volgen mag (graag zelfs) maar is geen vereiste :-)


Op 18 december wordt een winnaar bekend gemaakt!

Nog enkele bloemetjes tot slot


Tot slot zou ik graag nog een hele grote dank je wel zeggen aan drie 'webshops' die een grote constante zijn doorheen mijn vier jaar bloggen en zo lief waren om me voor deze give-away wat te sponseren. Ze verdienen het zo hard om op deze manier nog eens extra in de bloemetjes gezet te worden want op hun webstek is er telkens weer zoveel moois te vinden. Zonder hen was een groot deel van petiteboutdechou er nooit geweest. Ze hoeven geen introductie meer maar ga toch maar zeker eens een kijkje nemen op hun website!!
 


Veel succes !

Reacties

 1. Ik blijf graag volgen voor de meisjeskleren omdat ik zelf ook 2 dochtertjes heb. Maar af en toe een naaisel voor jezelf is misschien ook niet slecht om mij te inspireren en aan te zetten om ook wat meer voor mezelf te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe graag mee! Al lang fan van je vrolijke blog. We delen een gelijkaardige smaak, ik haal hier dus veel inspiratie. Mijn dochter is vooral fan van kleedjes, die mag je dus blijven posten in je heerlijke combinaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh ik doe graag mee. Proficiat met je blogverjaardag, een gezinsfoto met zelfgemaakte kledij lijkt me wel eens leuk om te zien verschijnen (of jij en de meisjes als papa dat niet ziet zitten)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn dochters zijn de categorie baby-peuter-kleuter al enkele jaren ontgroeid. Maar gelukkig kan ik af en toe nog op jouw blog terecht voor mijn dosis oooh! en aaah! Twee pareltjes, die meisjes van jou. Proficiat ook met je blogverjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, ik volg je graaaaaaag en geniet steeds weer van de mooie foto’s en inspiratie die je geeft... ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat! Een grote tas naaien zou ik nog eens willen zien op jouw blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat! Ik vind het leuk je blog te lezen en je te volgen op Instagram. Je kindjes zien er uit om op te eten. Ze staan zo mooi in de kleertjes die je maakt. Het zou fijn zijn mocht je ooit een 'tapetten' jurk in dezelfde stijl als die van oona kunnen naaien voor de kleinste uk. De tapettenjurk vind ik nog steeds 1 van de mooiste jurken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkige blog verjaardag!
  Ik volg je al een tijdje en was meteen verliefd op de super schattige jurkjes van Oona en de (destijds nog) Afrikaanse settings van de foto's. Ik zou dus wel wat jurkjes twinning willen de volgende vier jaar, met de twee schattige modellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vier graag mee je blogverjaardag. Je bent een enorme inspiratiebron voor mij op vlak van meisjes kleertjes. Keep on going zou ik zeggen .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Doe gewoon verder zoals je bezig bent zou ik zeggen. 4 jaar is niet niets, bloggen doe je best over dingen die je zelf leuk vindt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat!!
  Fan van en benieuwd naar je volgende naaisel om inspiratie op te doen voor mijn kleedjes dochter .

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als trotse oma van 4 ( 3 meisjes!) in 2,5 jaar tijd en als Afrika-lover zou ik graag eens iets zien van kleedjes, bloesjes, jasjes,.. in een prachtig Afrika-stofje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kende je blog nog niet dus heb nog heel wat leesvoer in te halen.wat ik al zag vind ik heel leuk dus doe zo verder! Dikke proficiat met je 4jarig bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dikke proficiat met je blog verjaardag!!! Ik kom hier kijken voor de prachtige jurkjes die je maakt . Vooral het cosmo kleedje met bijhorend handtasje vond ik zo WAUW! Dus meer van dat graag de komende jaren. Ik heb ook 2 dochters en ik kan hier bij jou véél inspiratie opdoen.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik geniet altijd zo erg hard van jouw maaksels voor Oona. Hoe mooi zij altijd is met die felle kleurtjes... Maar misschien moet je je ook eens wagen aan een creatie voor de papa ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Proficiat!
  Ik zit hier volop te brainstormen over twee grote projecten, nl een winterjas voor mezelf en een jeansbroek, 2 dingen die ik echt nog wel wil maken, maar wat tegenaan kijk. Misschien kan jij zorgen voor wat inspiratie? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Felicitaties met je 4-jarig blogverjaardag.- Wat een 2 schattige dochters heb, en altijd zo leuk gekleed.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd! Ik blijf je graag volgen om alle variaties terug te zien van de mooie Compagnie-M patronen. Heb inmiddels een aardige stapel liggen en vind het altijd plezierig geinspireerd worden door jou

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Iets voor jongens rond 5 jaar
  Een dikke proficiat en ik volg je gewoon nog eens zo lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. VAN HECKE MARLEEN9 december 2017 om 03:20

  proficiat met je blog verjaardag ! en met je mooie dochters...love is great!
  ik volg je al een tijdje en heb toch nog in te halen wegens soms tijd te kort om alles te lezen,
  Ik geef me ook graag op als kandidaat winnaar van jouw give away, stof, patroontjes en boeken, het mag hier blijven komen! Ik heb een prinsesje van een kleindochter en wegens haar ben ik beginnen naaien, dus ik bewonder graag jouw meisjes creaties.
  Doe zo verder zou ik zeggen

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik volg hier al een hele tijd en kijk uit naar allerlei maaksels die de komende vier jaar de revue gaan passeren voor die schattige dochters van jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Pascale - MadeLivje10 december 2017 om 02:59

  Ook hier ding ik graag mee!
  Proficiat met je 4jarig bestaan!!
  Blijf vooral maken wat je zelf graag maakt. In mijn eigen ondervinding, schuif ik 'geforceerde' zaken op de lange baan. Misschien jezelf - als dat nog mogelijk is - proberen te overtreffen door een nog niet gebruikte techniek, een hindernis of uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Proficiat! En leuk dat je een give-away organiseert. Mijn dochters willen alleen maar rokjes en kleedjes, dus daar mag je gerust nog meer van posten.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Proficiat!
  Ik ben net ook bevallen en zie je graag nog wat baby kleedjes maken. Ze worden zo snel groot, niet waar stilaan krijg ook ik zeer veel zin om terug aan de slag te gaan met de naaimachine. Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts