DIY doopcadeautjes

Afgelopen weekend stond de doop van Tille op het programma. Hoog tijd, want onze kleine meid is ondertussen al bijna 8 maand. Zeggen dat de tijd vliegt en dat ik ze graag wat tegen zou houden, is hoogst waarschijnlijk overbodig :-)


De afgelopen weken brak ik m'n hoofd over wat ik de peter en meter van Tille als aandenken zou geven. Ik schuimde het net af maar bleef op m'n honger zitten. Ik wou namelijk geen clef en onpersoonlijk cadeau geven. Op pinterest vond ik echter wel wat originele ideetjes en ik deel dan ook graag met jullie een kleine tuto van de doopcadeautjes die ik maakte.Ik maakte voor zowel de meter als de peter van Tille een origineel fotokader waar ze regelmatig een nieuwe foto kunnen hangen. Ik gaf er m'n eigen toets aan door met scrabble-letters 'beste meter/peter ooit' aan het kadertje toe te voegen. Die laatste werden express nu en dan, zoals op een echt scrabble bord, wat scheef gehangen. Simpel maar naar wat ik kon zien, viel het wel in de smaak.Benodigheden:


 1 3D-fotokadertje (ik kocht het kant en klaar in Jelly Jaz Brugge maar met modge podge kan je elk kadertje je eigen toets geven)


Scrabble letters


Een leuke fotoNadat je het kadertje versierd hebt en een touwtje verticaal vastgelijmd hebt aan de zijkanten van het kader, kleef je de scrabble letters vast in de gewenste tekst. Laat een nachtje drogen en breng de foto aan. Klaar is kees! Easy Peasy maar wel origineel. En wie smelt nu niet voor een origineel handgemaakt cadeautje?


De foto's met retro-kadertje bestelde ik trouwens bij smartphoto.

 

Veel succes!


 

 

 

Reacties

Populaire posts