Pack'n Go voor mijn kleine zwemmer

Als het op durf en bravoure aankomt, dan is Oona niet echt een grote held. In het doorsnee leven heb ik daar absoluut geen probleem mee, ze heeft immers meer dan genoeg talenten op andere vlakken. Voor de zwemlessen die ze dit jaar begon te volgen, was het echter een groot obstakel. Omdat ze een duwtje in de rug dus goed kon gebruiken, maakte ik de mooiste zwemzak ooit, al zeg ik het zelf    :-)De pack'n go die ik maakte, werd gemaakt om te combineren met het rimpelrokje op één van de elastieken uit de nieuwe collectie van Lotte Martens. Ik vertelde jullie er hier al alles over.Het patroon dat ik voor het rugzakje gebruikte, hoeft niet veel introductie. Het is, denk ik, één van de mooiste en daarom ook meest genaaide rugzakjes in naailand. Een eenvoudig rugzakje, maar toch met enkele vernuftige details, zoals wel meer het geval is bij Riet van Mind The Whale.


Persoonlijk ben ik heel erg fan van de schouderbandjes van dit rugzakje. Ik maakte ze met zelfgemaakt biais-lint, gemaakt uit de restjes van de vogeltjesstof (buteo), en combineerde ze met een zalmroze paspel. De rugzak zelf maakte ik uit deze unistof en zalmroze nepleer. Deze laatste is ook aan de hand van Lotte Martens en komt later dit jaar op de markt. Een echte aanrader wat mij betreft: super zacht en makkelijk te verwerken.

De vogeltjes liet ik uiteindelijk terugkeren in het kleine zakje. Ideaal om centjes of een zwemkaart in op te bergen. En een ideale manier om met stofjes en kleurtjes te spelen, als je het mij vraagt.De Pack'n Go is trouwens een aanrader voor om het even welke naaister. Geloof het of niet, maar tassen maken: het is niet echt aan mij besteed en ik deed het nog niet zoveel keer eerder. Voor de start van mijn naaiproces riep ik dan ook een paar keer hulplijn Riet in. Maar echt, het rugzakje zat zo in elkaar. Zelf het leer naaien, waar ik op voorhand het meeste schrik voor had, ging voor niets.


Ik voegde het rugzakje alvast toe aan mijn lijstje van blijvers. Ideaal cadeautje voor verjaardagsfeestjes én de manier om restjes te verwerken. Wat wil je nog meer ...De foto's van het rugzakje werden samen met de foto's van het rimpelrokje gemaakt. We gingen ervoor op ontdekkingstocht naar het speelbos van onze gemeente Zingem. Oona deed er wat ze het liefst van al deed: bloemetjes plukken en verzamelingen aanleggen. Grappig, hoe ik mezelf daar zo hard in herken.

En het zwemmen? Daar gaat het goed mee, beter dan verwacht zelfs. Zou de magie van de Pack'n Go daar voor iets tussen zitten?


 
Patroon: Pack'n Go, Mind The Whale

Stoffen : Buteo, bijpassende Uni en zalmroze leer, Lotte Martens

Schoenen fotoshoot: Hippe Schoentjes

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts