Jumping in Nani Iro

Toen vorige zomer jumsuits the next ‘hot’ thing waren, nam ik me voor er ook eentje te maken voor Oona. Ik downloadde dus het gratis patroon van de ‘pleated playsuit’ van E&E Patterns en ging in m’n stoffenkast op zoek naar een geschikt stofje. Het juiste stofje vond ik echter niet en de plannen gingen terug de koelkast in.
 
Last year, when jumsuits were the next hot thing, I decided to make one for my little girl. I printed the free pattern of the 'pleated playsuit' from E&E patterns but then I didn't find the right fabric. So the plans were put aside for a little while.
Begin dit jaar kocht ik bij Miss Matatabi een prachtig Nani Iro stofje in double Gauze. Helemaal weg was ik van de print maar toen ik het stofje in handen kreeg, wist ik niet goed wat er mee moet doen. Hoewel de meeste bloggers er helemaal weg van zijn, was ik allesbehalve overtuigd van de structuur van de stof. Het stofje bleef dan ook de kast in liggen … tot ik het begin deze maand linkte met m’n langverwachte jumpsuit. Een match made in heaven!
In the beginning of this year I bought a beautiful piece of Nani Iro Double Gauze in the miss Matatabi webshop. I totaly fell in love with the print ... but wasn't convinced by the texture of the fabric so the piece landed into the fabric stash. Until I decided to turn it into a jumpsuit at the beginning of this month. A match made in heaven!
Omdat het hier tijdens het regenseizoen soms wat frisser kan zijn, koos ik voor de lange versie van de jumpsuit. Tijdens het dragen kruipen de broekspijpjes echter altijd wat omhoog en lijkt de jumpsuit eigenlijk een ¾ versie te zijn. Stiekem vind ik het zelfs beter zo. 
I made the long version of the jumpsuit but when Oona is wearing it, it seams like I made a 3/4 version. Secretly I admit I like it even more like that.   
Het patroon van de jumpsuit is rechtoe rechtaan maar daar hou ik wel van. Mijn absolute favoriet in dit modelletje is de subtiele plooi in het voorpand. Wie niet goed oplet ziet het bijna niet, en toch geeft het de jumpsuit net dat tikkeltje meer.   
The jumpsuit doesn't have a lot of fancy little details but that's the way I like it. My absolute favorite detail is the secret pleat in the front piece. It's really subtile but it's giving the jumpsuit some extra punch.

 

Door de vele regendagen, lieten de foto’s wat op zich wachten. Deze morgen lukte het dan eindelijk toch. Oona trok er met haar papa op uit om een stukje natuur te verkennen. Ze mocht zelfs water pompen aan een heuse waterpomp.  
Because of the many rainy days, it took us some time to finish the pictures but this morning Oona went walking with her dad to explore some undiscovered nature. She even got to try out a well.
 
 


 
Een dagje om niet snel te vergeten. Zeggen gezichtjes soms niet meer dan duizend woorden? 
A day to remember. Sometimes faces say much more than a thousand words! 
 

Reacties

 1. Jadadde, die lach! Heel mooi en vooral dat plooitje of gaatje a d voorkant: super

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dat Oontje van jou een geweldig schattig kind! Ik heb ook met die rol in de hand staan twijfelen over de print, en nu heb ik weer spijt van de niet-aankoop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh, wat staat ze daar schattig mee!
  en die driekwart pijpjes zijn inderdaad geweldig, ik denk dat ik voor ons Line ook nog zo eentje ga maken met driekwart broek, veel mooier dan de lange versie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. och schoon! en prachtige foto's van je dochter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, het staat haar super! En ze lijkt er zo groot mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig en zalige foto's van je mega schattig meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze is zooo mooi! En ze staat er super mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt heel mooi en die 3/4 broek is echt tof.
  Wat een schattige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer prachtig! En die kleuren passen haar weer perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi! En ooohh ... die laatste foto!
  Wat ik toch echt wel eens wil weten: geeft dat nooit problemen om op tijd op het toilet te geraken, zo'n jumpsuit?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha :-) Ze heeft hem alleen nog maar die dag aan gehad dus ik ben niet echt een ervaringsdeskundige. Maar eigenlijk is alles wel snel af hoor, met die lintjes bovenaan. Oona is ook al wel een hele tijd 'proper' dus ze heeft wel al enige controle om accidentjes te kunnen controleren. Een half jaar geleden ging zo'n jumpsuit wsl net iets minder handig zijn :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige foto's! Ik maakte het patroon ook al enkele keren, ik ben ook fan (hoewel ik de laatste versie met elastiekbandjes maakte in plaats van de lintjes, vond ik net iets praktischer)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo mooi!! De stof, de jumpsuit én je dochter!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. zo mooi... ik word er stillekes van... af!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel mooi !! Dat patroontje heb ik onmiddellijk bewaard, en staat al op de planning voor volgende zomer...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. prachtige jumpsuit en ik hou heel erg van de stof! (ik ga nu op zoek om die voor ons ook te bestellen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg mooi! Haar snoetje op de laatste foto is toch echt om bij te smelten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Choose bar chairs and living chairs of any material. Find a dining chair in any style.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts