De Harlequin van de tweede kans + uitslag van de give-away

Eind februari en de eerste blogpost van het jaar is een feit. Ik weet het ... shame on me. Maar de omstandigheden (een nieuwe job, een nieuw appartement en de aankomst van meneer Chou in België) verklaren wel het een en het ander. Helemaal stil lag de naaimachine trouwens niet, maar bloggen  daar kwam het echter niet van. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen!

Eén van de eerste jurken die ik voor mezelf maakte was een Harlequin. De jurk is tot op heden de meest geklikte post op m'n blog. Maar eerlijk ... dat steekt wel een beetje want hoe 'mooi' de jurk op foto ook lijkt, ze werd hier niet vaak gedragen (lees: een tweetal keer). Ik maakte die jurk in een meubelstofje en dat bleek achteraf toch niet zo comfortabel te zitten.

 
Daarom was m'n plan voor de eindejaarsfeesten simpel: ik zou een harlequin do-over maken. Het ideale stofje daarvoor vond ik bij MonDepot, een heerlijke winkel gerund door een fantastische madam.

Dit keer was ik wel tevreden over het resultaat, al maakte ik de jurk misschien net iets te kort om ze in elke situatie te kunnen dragen. Hier kon je al enkele foto's zien van de jurk op kerst. Vandaag liet ik me eens volledig gaan met een mini-fotoshoot.

 
 
Heel erg goed is het niet te zien, maar doorheen de stof is een lichte glinsterende draad geweven. Ideaal dus voor een iets feestelijkere gelegenheid. Ideaal om te combineren met een gouden hangertje. Het mijne vond ik trouwens voor een prikje bij H&M.  
 
 
Tot slot hebben jullie ook nog de uitslag van een give-away van mij te goed. Ik weet het, de sint komt bij mij precies wel heel erg laat. Maar toch ben ik er zeker van dat de onschuldige hand van mijn kleine Oona, drie mensen gelukkig zal maken!
 
Restjespakket: Sylvia @ lilyandwoody
Pakketje blauw: Melissa Hauspie
Summer Night in Twilight: Saskia van Beneden
 
Stuur jullie gegevens maar door naar [email protected] dan zorg ik dat het pakketje terecht komt.
 
 

Reacties

 1. Helemaal niet te kort, dit jurkje vraagt om dagelijks gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chique kleedje! En succes met je nieuwe job !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes met de job e staat je prachtig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oo, wat leuk :)) mijn gegevens zijn verzonden! Het kleedje staat je trouwens prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi ... De ladies Crombez mogen gerust hun benen laten zien, in no way too short !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw, die vind ik toch ook echt heel geslaagd hoor! En helemaal niet te kort, zeker dragen!! En amai, wat een veranderingen allemaal, logisch dat het allemaal wat drukker en hectischer is dan! Hopelijk valt alles stilaan op z'n plaats en komt de rust wat terug! Succes ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het hangt er van af wat voor job je doet, keek je profiel niet na, maar behalve als je turnjuf zou zijn, vind ik deze very basis hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi! Ik wilde de jurk ook eens maken en na het zien van jou mooi exemplaar zeker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Olala! Deze harlequin is keimooi! Fijn stofje heb je gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, knappe jurk, staat je prachtig! En hoera voor een late Sinterklaas, ik stuur je meteen een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het zeker niet te kort! Dat komt dan van iemand die steevast haar rokken en kleedjes naar omlaag zit te trekken als ze niet tot aan mijn knie komen... afblijven dus en volop dragen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts