Eté indien in stijl!Heerlijk toch, hoe deze zomer z'n zonnestralen op ons blijft afsturen. Wij genoten er gisteren ten volle van met een namiddagje 'Brielmeersen'. Een nieuwe ervaring voor mij maar een absolute meevaller: mooie wandelpaadjes, diertjes om te aaien, een mooie speeltuin, een bosrijke omgeving én een heus doolhof.


Het was de ideale gelegenheid om nog eens een rimpelrokje uit de kast te halen. Hoewel het al meteen geknipt werd toen deze van onder de naaimachine rolden, werd het pas vorige week op het nippertje in elkaar gestoken. U kent dat wel, uitstelgedrag :-)
Het stofje dat ik voor dit rimpelrokje gebruikte, is een van mijn all-time favorites. Ik kocht een tweetal jaar geleden een goeie twee meter van bij Bellelien en koesterde elke centimeter. Met de restjes had ik net genoeg voor dit rimpelrokje. Het idee dat ze het rokje ook nog deze herfst kan dragen, met schattige kniekousjes en stoere laarsjes eronder, doet me al helemaal smelten ...


Genoeg gepraat. Tijd voor wat sfeerbeelden van onze leuke namiddag.
 

 

 

 

 

 

Reacties

 1. Die kleuren staan haar supermooi! En eigelijk ben ik heel benieuw naar de winterstyling van dit rokje, moet je zeker ook eens showen op de blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend mooi zomers rokje, dat gaat van pas komen komende week :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig rokje! Ik heb dat stofje hier ook nog liggen. Durf er niet goed in te knippen. Veel te mooi... Maar ik ga er toch binnenkort een kleedje van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. DAt kind van jou straalt in elk kleurenpalet! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SUPER mooi. Ik heb je een beetje nagedaan ... ik zag jouw foto's, vond ze zo mooi en had ook zoveel zin in een snel klaar project. 3 rimpelrokjes op 1 dagje is echt wel leuk. Dank je wel voor de inspiratie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi rokje en perfect bij je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts