Bloggers for life 2016 - Let's fly away!


 

Dat een financieel duwtje in de rug zoveel deugd kan doen, ondervond ik zelf zo vaak toen ik enkele jaren geleden een project oprichtte in Burkina Faso. Geen seconde - en dat mag je gerust letterlijk nemen - twijfelde ik er dan ook aan om mee op de boot van  'Bloggers for Life' te springen en mijn bijdrage te doen in de vorm van een creatie voor de veiling.

 

Het financiele duwtje in de rug is dit jaar voor 'vzw Altijd Vrouw'. Een prachtig initiatief dat via verwenmomenten in de vorm van make-up tips, massages en kapbeurt, ... vrouwen 'vrouw' laat zijn in een zee van infusen, naalden, chemo, ... . Het lijkt eenvoudig maar is naar mijn aanvoelen echt van onschatbare waarde.  

Over dit prachtproject kan je alles lezen op deze blogpost van liezewiezewoes en deze website natuurlijk.

 


 

Wat heb ik in de aanbieding?

 

Voor deze gelegenheid haalde ik een speciaal stofje uit de stoffenkast. Eentje dat ik zelf liet drukken bij Spoonflower en dat op en top lente uitstraalt. Want in huize 'Bout de Chou' kijken we daar al wel een tijd halsreikend naar uit. Dat er bij de meerderheid van ons gezinnetje Afrikaans bloed door de aderen stroomt, zal daar wel voor iets tussen zitten.

 

Het jurkje op de foto's hieronder was er eentje voor Oona, maar u kan een identiek exemplaar winnen voor de kleerkast van uw kleine spruit. Om het rokdeel enigszins 'zedig' te laten, zijn de beschikbare maatjes 92 tot 116.  


 

Om het ballonnen-stofje alle eer aan te doen, koos ik voor een eenvoudig jurkje. Een bovenstuk met aan geknipte mouwtjes en een contrasterend kraagje alla Compagnie M., met daaronder een rimpelrokje. Meer moet dat soms niet zijn.

 


 


 

Dat het momenteel 'putje' winter is en de temperaturen allesbehalve zomers zijn, kan Oona niets schelen. Sinds deze jurk van onder de naaimachine rolde, heeft ze er een favorietje bij. Op dit eigenste moment ligt de jurk klaar om morgen voor school aan te doen. Er moet toch iemand het zonnetje in de klas zijn, niewaar?

 


 

Zelf ook zin gekregen om weg te vliegen met deze jurk?

 

Dat kan! En wel op deze manier:

 

U koopt 1 of meerdere lotjes aan 2 euro per stuk.

Hoe meer lotjes, hoe groter de kans om te winnen.

De spelregels staan onderaan dit bericht.

 

Concreet:

 
 

 
- u vult onderstaand formulier in

- u stort het bedrag (aantal lotjes x 2euro) op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378

- te vermelden bij de betaling: 40 - uw naam en voornaam - het aantal lotjes

- En dan .... wachten ... en vooral: veel succes!!

 

 

Benieuw naar al het andere moois dat er deze week in de aanbieding is? Neem dan zeker een kijkje op de onderstaande blogs:

32 - Khadetjes  33 - Soft Cactus  34 - De Zuster van  35 - Lily & Woody
36 - Paspelpoezen  37 - De Zussen  38 - De Kinnekes Cloots  39 - 128
40 - Petite Bout de Chou  41 - Babarum  42 - Vlijtig Liesje


 

 

 
 

 
 
Tot slot nog dit: De kleine lettertjes:• Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, je kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als je zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
• Per stuk waarvoor je lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wens je voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen - eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.
• Er wordt geen cash geld aangenomen. Wij hebben geen kassa, en de deelnemende blogsters wonen verspreid over het land. Wil je een lotje, registreer je dan via het formulier, en schrijf daarna over op de rekening
•Per overschrijving vragen we met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie. (Dus voor mijn stuk hierboven, voor de andere stukken op de blogs van mijn collega's.)
• Op elke blog waar je een stuk koopt, vul je het formulier in, zodat we over je gegevens beschikken in geval van winst. We vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 
• De centen schrijf je over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer.
• Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit vrijwillig om de doelen te steunen. Hou daarom in het achterhoofd: we veilen handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. (Dat is een winkelstuk meestal ook niet.) Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los: niemand is perfect. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!
• Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wens je vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar als je wint, vragen wij de verzendkosten zelf te dragen. 

 

Reacties

 1. Kan ik je eventueel overtuigen om dat lijfje iets langer te maken om de zedigheid van mijn dochter te bewaren? Het kind plunderde haar spaarpot om de nieuwe eigenaar van dit jurkje te worden, maar heeft in de lengte helaas een 122 nodig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, geen probleem hoor. We passen er wel een mouw aan, of wat extra stof in dit geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n schattig kleedje! Mijn spruiten passen daar jammer genoeg niet meer in! Prachtig kindje ook trouwens..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. #dikkezoen, een plakkerige in dit geval, het kind at juist spaghetti ;)
  Merci!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts