Let's do some twinning ... or should I say 'thrinning'?

Botanische prints: ze zijn alomtegenwoordig en helemaal hip. Geen wonder dus dat zowel Oona als ikzelf allebei 'head over heels' verliefd werden bij het zien van de 'Botanical Garden' van About Blue fabrics. Net na de lancering kon ik echter maar anderhalf metertje bemachtigen en sloeg de twijfel toe: voor Oona, of nee voor mij of nee ... toch maar voor haar. Resultaat: het stofje bleef onaangeroerd in de kast liggen. Gelukkig kwam Madeline de Stoffenmadam een tijdje geleden 'to the rescue' met een tweede lading. Twinning it was, or should I say 'thrinning' met dat boontje in mijn buik?
         
 Eén codewoord voor Oona dezer dagen: salopette. Spreek het uit en ze wordt instant blij. Geen wonder ook dus dat dat net hetgene was wat ze met haar stuk stof gedaan wou zien. Ideale gelegenheid voor mij om mijn tanden eens in de Hoppe van 128 en straightgrain te zetten. Met een 'Oh ja mama, da's lekker stoer' kon ik zonder zorgen aan de slag.


 


Net om de stoerheid extra te laten uitkomen, ging ik voor de versie met de plooi in het voorpand. Zo'n baggy versie, ik smelt ervoor. En stiekem vind ik er Oona ook wel hip en funky mee.
Onder het motto eenvoud troef, ging ik dan weer niet voor een versie met twee kleuren in het voorpand en koos ook voor schouderbandjes in plaats van een haltersluiting.
Ik was net zoals haar ook trouwens helemaal weg van de achterkant van de jumpsuit. Ooit schiet ze me dood als ze dit leest maar ... ziet dat poepje er niet uit om in de bijten?

Dezer dagen is Oona helemaal into breakdance, of 'Briekdance' zoals ze het samen met neefje Briek noemt. Ideaal om wat actiefoto's te maken!
Voor mezelf maakte ik een zwangerschapsversie van een Aster-jurk. Het stond al langer op de agenda en in m'n zoektocht naar leuke zwangerschapsmodelletjes was het één van de eerste dingen op m'n try-out-lijst (na de zwangerschaps Aster-truien die al een tijdje geleden werden genaaid, de kast bijna nog niet zagen en ook nog niet op de blog geraakten). Over het resultaat ervan ben ik niet onverdeeld gelukkig. Iets met een (te snel?) veranderend lichaam en de moeite van mezelf om me even snel mooi te voelen met ook extra rondingen op minder fijne plaatsen, ondanks het feit dat ik superblij ben met mijn zwangere ik.

Het leverde echter toch een aantal leuke foto's met ons drietjes op en ik smijt ze hier dan ook maar op de blog. Want hé, niet alle naaisels zijn even schitterend en altijd boenk erop. Of niet soms?

Stof: Botanical Garden, About Blue Fabrics Bellelien en Madeline de Stoffenmadam
Patroontjes: Hoppe, 128 en Straightgrain + Aster, LMV

Reacties

 1. Oona staat schitterend met dat jumpsuit, wat een topcombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, zo toffe fotootjes! en fijne naaisels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi en je bent ook super mooi zwanger. Heel tof! Helemaal jaloers op de jumpsuit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooi patroon, mooie stof, mooie dochter en een mama die er super knap zwanger uitziet xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. <3 <3 <3 voor deze creaties. Helemaal geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke 'thrinning'! En die Hoppe staat jouw Oona geweldig, helemaal haar kleur dat groen! Ik moet dringend ook eens zo'n jumpsuit maken voor mijn Ona ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig jumpsuit en een heel mooi plaatje waar jullie met z'n drietjes op staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi en die laatst foto vind ik super. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts