I made a bag and I liked it


Shame on me, maar sinds de geboorte van onze kleinste madame vergat ik het wel eens: me-time inlassen. Tot ik een tijdje geleden voorbij zag komen dat ik bij An van Jacedidit een workshop kon volgen voor een prachtige, nl de Yin Yang bag. Tijd om het roer om te gooien, dacht ik, en terug eens nu en dan ook eens aan mezelf te denken.


Hoewel ik het nog niet zo heel vaak deed, dat tassen maken, keek ik er heel erg naar uit. Het mooie vilt dat ik uitgekozen had bij K-bas zal daar waarschijnlijk wel voor iets tussen gezeten hebben.

... naaien zonder afleiding, genieten was dat ...

Het naaien van de tas verliep vrij vlot en ik leerde toch enkele nieuwe dingen, zoals het aanbrengen van holnieten en zijlringen. Maar eerlijk: het meest van al genoot ik van het naaien in groep. En het kunnen doornaaien zonder iemand die elke 10 minuten aan je mouw komt trekken :-D

Met het resultaat van de tas ben ik ongelofelijk blij. M'n initiële onzekerheid over m'n stofkeuze (bijna iedereen koos voor leer als buitenstof), smolt al snel als sneeuw voor de zon. Al denk ik dat er hier misschien ook wel nog een leren versie zal volgen, nu ik al dat moois gezien heb gisteren :-)

Benieuwd wat jullie ervan vinden ...

buitenstof  en fournituren: K-bas
Patroon: Yin Yang-tas

Reacties

 1. Wauw wat een mooie versie, uniek en toch gemakkelijk te combineren. Ook echt jaloers op je naaidagje bij jace did it. Toen je zwanger was van je jongste volgde ik daar en workshop met je zus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ok, die exemplaren in leer zijn mooi... maar toch, ik vind dit exemplaar in vilt ook erg stijlvol <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!! Ik ben jaloers. Zou hem zo gekocht hebben in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof, speciaal en mooi! Ik moet ook eens uitkijken voor deze workshop.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts