A bundle of joy


In mijn vorige post kon je het al lezen: naast de jurk voor Oona werd er ook een 'communiekleedje' voor onze kleine Tille genaaid.

Over het patroon moest ik niet lang nadenken. Op instagram zag ik bij Evy een prachtig jurkje passeren, waarna ik meteen het patroontje ging kopen. 

Met de prachtige naam, 'A closet full of Magic', bracht Larth de afgelopen maanden een aantal prachtpatronen uit. Ik ging aan de slag met Elinor maar een date met de andere van haar 'dochters' staat de komende maanden zeker ook nog op de agenda.

'Elinor' heeft heel wat aspecten om verliefd op te worden, maar mijn coup-de-foudre kwam er in eerste instantie door het kraagje. Akkoord: het is wel wat werk maar het is toch oh zo schattig in een baby-jurkje.

Ik kan er niet genoeg van krijgen als ik Tille in het jurkje zie. De pofmouwtjes, de knoopjes in het voorpand, de schattige rimpelrok én de afgeronde naden. Dit patroon is gewoon perfectie. Het instant smeltgevoel is dan ook gegarandeerd.

Logisch ook dat Tille afgelopen zaterdag dan ook op heel wat oohhhhh's en aaaahhhh's werd getrakteerd. In combinatie met heel veel knuffels en zoentjes links en rechts, begrijp je ook meteen waarom ons meisje tijdens het feest op een gegeven moment zo gespot kon worden.

We maakten het gelukkig goed door zondag namiddag een photoshoot/ speelmoment in te plannen. De zon piepte door het raam van onze studio (lees: haar slaapkamer) wat meteen wat mooie foto's opleverde.

Genoeg gepraat nu. Ik laat jullie genieten van al het moois dat Tille en Elinor jullie te bieden hebben.

Tilles schoentjes kocht ik trouwens bij Torfs. De allerlaatste van haar maatje waren het. Zo blij, was ik dus, dat ik ze nog heb kunnen scoren. In combinatie met haar vossen-kousenbroek is het toch echt om op te eten, niet?

Voor het stofje ging ik uitzonderlijk op etsy shoppen. Wederom op instagram zag ik bij Mijke van Sewitcurly een prachtige broek verschijnen. Helaas vond ik het stofje alleen nog bij buitenlandse webshops en op etsy. Uitzonderlijk, zo verliefd was is, ging ik toch overstag. In eerste instantie had ik Oona in gedachten maar uiteindelijk ging toch kleine zus ermee lopen. Er is nog een stuk over maar ik denk dat ik dat wel eens stiekem voor mezelf zou kunnen houden :-D

Heel benieuwd wat jullie vinden van Tille haar jurk. Voor mij is het alvast een echte knaller. Maar beter doen dan zus haar jurk, lijkt me onmogelijk als ik jullie reacties lees. En maar goed ook, want zij bleef uiteindelijk het echte sterretje van de dag, niet?

Na 10 minuutjes foto's maken was het voor ons kleine madammeke genoeg en liet ze zich van haar andere kant zien (lees: koppig en met veel pathos). Een beetje stout van mij, maar ik vond het te schattig om het hier niet te delen ... :-D

Patroon: Elinor - A Closet Full of Magic By Larth
Stof: Herb Garden in Navy (Amalfi Collection) - Rifle Paper & Co - Cotton+Steel

Reacties

  1. Oh wauw! Je petoetje staat prachtig in haar kleedje! Om nog maar te zwijgen over da stofje! Ik ben verliefd. Knap gedaan. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn allebei wauw, Oona en haar zus. Zowel hun jurkjes als de styling als de prachtige meisjes zelf; ik kan perfect geloven dat er veel oohs en aahs kwamen en ik vind dat helemaal terecht!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts