Nighty-night

Shame on me. Nog maar eens zijn er weer te veel weken voorbij gevlogen sinds ik hier voor het laatst nog eens voorbij kwam. Nochtans werd er achter de schermen wel het één en het ander gemaakt, zowel met naald als met priem. Bloggen was dan weer iets anders. Sommige dingen komen hier misschien nog wel voorbij. Voor andere, lees: foto's met veel zon en hele korte mouwen, is het momentum jammer genoeg een beetje voorbij.


Gelukkig zijn er zo nu en dan gelegenheden waarbij je niets anders kan dan nog eens in je virtuele pen kruipen. Ze zomaar laten passeren zou immers zonde zijn.De nieuwe collectie van About Blue Fabrics is er zo eentje. Wij gingen aan de sla met het Cheetah-stofje. Een zalig zacht stofje in French Terry: ideaal voor een setje pyjama's.Voor Oona stond al lang een slaapkleedje op het verlanglijstje. Ik ging aan de slag met de Isa van Bel'Etoile. Een patroon dat hier eerder al erg gesmaakt werd. Ik hield het voorpand simpel maar voegde wel boordjes in roze boordstof toe voor een extra girly touch.


Voor Tille ging ik op zoek in mijn collectie La Maison Victor's. Ik koos voor een setje met lange broek en eenvoudig shirtje. Voor de legging maakte ik het kleinste maatje van de Viola-legging maar dan zonder naadwaarde. Voor het shirtje ging ik op zoek naar een modelletje waarbij ik de boordstof op een toffe manier kon verwerken. Ik kwam bij de Sierra uit. Waarschijnlijk is het eerder voor jongens bedoeld, maar ik vond het hier heel mooi passen.Ergens in november kregen Oona en Tille de kans om mee te doen aan een fotoshoot van About Blue Fabrics. Wat een heerlijke ervaring! De foto's zag je waarschijnlijk al op instagram of op de website/nieuwsbrief van About Blue passeren.


Vandaag deden we thuis de shoot nog eens over ... en ze waren in form :-)


Geniet gerust zelf van het resultaat!
 

Reacties

Populaire posts