Colorblock Olenka

 Het overkomt mij niet vaak maar bij de laatste versie van La Maison Victor was het prijs. Al bij de eerste keer doorbladeren had ik al minstens drie keer: Oh ja, die wil ik naaien, gedacht. Ik liet er dus geen gras over groeien en ging voor Oona aan de slag.Zowel Oona als ikzelf vielen voor de Olenka. Simpel maar toch net dat ietsje meer door de volant. Ik liet er dus geen gras over groeien en ging meteen aan de slag. Ik beet op mijn tanden en bestelde niet online. Ik nam me voor de voorraad wat te minderen en ging op zoek in de stoffenstash. Ik vond er drie French Terry stofjes die ik ooit kocht met het idee een colorblock te maken, maar het kwam er nog niet van.  Tot nu dus ...Ik maakte enkele kleine aanpassingen in het patroon. Al bij het knippen leken de mouwen me eerder kort, dus knipte ik ze al een deel langer. Gelukkig want zelfs met het extraatje vond ik ze eerder kort. Wat bredere mouwboordjes brachten gelukkig een oplossing.


Ook de volant paste ik wat aan. In de LMV moet je deze afboorden met een zigzag. Ik probeerde het met een restje maar vond het maar niks. Ik liet de boord van de volant dus onafgewerkt. Op goed geluk dat het er na een wasbeurt nog altijd goed uitziet ... Fingers crossed.Het  achterpand knipte ik tenslotte ook in twee om de colorblock van de voorkant ook achteraan te laten doorlopen.Heel blij met deze Olenka. Het naaijaar 2020 is mooi ingezet wat mij betreft :-)

Patroon: Olenka LMV

Stof: French Terry gekocht bij de Soldeur/Wild van Stof

Reacties

  1. cGV0aXRlYm91dGRlY2hvdS5jb20# oqaxeig-a.anchor.com [URL=http://mewkid.net/buy-phicalis/#oqaxeig-u]oqaxeig-u.anchor.com[/URL] http://mewkid.net/buy-phicalis/#oqaxeig-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oqaxeig-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oqaxeig-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oqaxeig-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oqaxeig-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oqaxeig-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oqaxeig-t http://mewkid.net/buy-phicalis/#oqaxeig-t unutipjuc

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts